March 21, 2017

Trip report: Grindaflethytta

9 stk var klare for tur til hytta Grindaflet. Vi startet fra Ljosanbotn (19 km) i strålende sol og t-skjorte vær. Sekkene var tunge, da vi hadde med appelsin, kvikklunsj og mange hadde bakt noe de ønsket å dele med andre. Stemningen var bra og vi var så heldige å ha et spor nesten hele veien frem. Siste timen måtte vi tråkke spor selv. Vi brukte 6.5 t frem til hytta. Vel fremme gravde vi oss inn i hytta og på toalettet, fyret opp ovn og det ble lapskaus til alle. Mer kake, kjeks og digg kom frem på bordet. Topp!:D
Dagen etterpå stod vi opp kl.07 og var klare til å gå kl. 08.43. Turen gikk tilbake samme vei. Det var nydelig løssnø og bra føre. Sola skinte og vi hadde god glid. Vi fikk satt noen fine svinger i nedoverbakkene. Det blåste opp i halv tolv tida, og det ble raskt kjøligere. Vi kom oss raskt fremover og tok en god lunsj før vi rant ned i dalen. Her ble det en del knall og fall, men godt humør. Vi var nede 14.00. Alle var fornøyde med turen og alle var enige om at de aldri hadde vært på en tur med så mye kake;)

Alle gleder seg på turen!
Alle gleder seg på turen!

Ljosanbotn
Ljosanbotn

EN FOR ALLE, ALLE FOR EN!
EN FOR ALLE, ALLE FOR EN!

Grindaflethytta
Grindaflethytta

Ski-Gymnastikk
Ski-Gymnastikk

Instagram

Mailing list

Subscribe to our mailing list to get information about all upcoming trips and events.

Become a member

Sign up to our mailing list to receive information about all trips and other arrangements or our club. More information on how to become a member and join trips is available here.